ЛУКСУЗНО КРСТАРЕЊЕ ПО МЕДИТЕРАНОТ

Крстарење на Коста Делициоза, спектакуларен брод со вродена елеганција и карактер што се издвојува. Релаксирачки, забавен и луксузен, инспириран од задоволство со скапоцен дизајн до последни детали.

Прочитај повеќе