РАСКОШНО КРСТАРЕЊЕ СО ДВОРСКИ ПРИЕМ

Коста Медитеранеа ја претставува италијанската елеганција, елаборира во своите детали и е исполнета со уметнички дела.

Прочитај повеќе

Патувајте со нас на незаборавен празничен викенд во Xenios Anastasia Resort & Spa

Xenios Anastasia Resort & Spa e лоциран на прекрасна плажа во близина на Nea Skioni, Касандра, полусотровот со непаралелна убавина и историска вредност уште од античко време.

Прочитај повеќе