***PORTES BEACH HOTEL*** ОДМОР... СО МНОГУ УДОБНОСТИ!

Portes Beach 4*, Неа Потидеа. Период на престој 01.06/08.06.2019 Двокреветна соба 728 евра за 7 полупансиони за две лица Дете до 14 години БЕСПЛАТНО!!! Плаќање на две рати 30% при резервација, доплата еден месец пред тргнување. За целосна уплата при резервација, дополнителен попуст од 40 евра!!!

Прочитај повеќе