CNic GEMINI HOTEL 4* - КРФ

Уживајќи во привилегирана локација, хотелот CNic Gemini стана скапоцен камен во Messonghi областа по целосното реновирање во 2019 година. Хотелот е поставен во една од најпопуларните туристички локации на Крф, а со тоа, се што ви е потребно за време на Вашиот одмор, ќе Ви биде во близина.

Прочитај повеќе

LOUIS CORCYRA BEACH 4* - КРФ

Хотел со 4* на Крф, Грција. Поглед на Средоземно море што ќе Ве плени, разновидни можности за вечерање и широк спектар на активности Ве очекуваат во Louis Corcyra Beach Hotel. Сместен во заливот Гувиа и опкружен со миризливи градини, овој All Inclusive хотел е идеален избор за Вашиот одмор во Грција.

Прочитај повеќе

AEOLIS THASOS PALACE 4*

4 * AEOLIS THASSOS PALACE, ви посакува добредојде на прекрасната локација на Астрида, место со извонредни погледи и уникатна природна убавина, за да ве заведе на апсолутно летно искуство.

Прочитај повеќе