GORSKI HOTEL I SPA 4* - КОПАОНИК

Хотелот GORSKI ужива ексклузивна локација во центарот на Копаоник. Постојат места чија што магија ја чувствувате веднаш и кои не доближуваат до природата и сè што е длабоко во нас. GORSKI HOTEL & SPA е токму такво место, каде што сонот за слобода станува реалност, а уживањето во мали и големи радости на животот е единствената обврска.

Прочитај повеќе

**** GRECOTEL EGNATIA GRAND HOTEL ****

Во непосредна близина на центарот на градот, Grand Hotel Egnatia е вгнезден среде зелена борова шума, на самата плажа. Во рамките на хотелот постојат многу објекти, вклучувајќи фитнес сала, прекрасен отворен базен и префинет ресторан.

Прочитај повеќе