НОВА ГОДИНА ВО СИНГАПУР – ГРАДОТ НА ИДНИНАТА

Прославете ја Новата година во Сингапур - Градот на иднината.7ноќи во Сингапур+ авионски превоз со вклуечни такси + трансфери+3 екскурзии во Сингапур + претставник од Агентур. БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ!! Дата на патување: 25.12.2019- 03.01.2020

Прочитај повеќе

Нова Година на егзотичниот Тајланд - Остров Пукет

Нова Година на егзотичниот Тајланд - Остров Пукет. Термин: 25.12.2019-03.01.2020. 7 ноќевања со појадок + авионски превоз со вклучени аеродромски такси + трансфер + вклучена Новогодишна Гала вечер!!

Прочитај повеќе

Израел и Јордан за Нова Година 2022

Нова Година 2022 во ИЗРАЕЛ И ЈОРДАН. Авионски превоз од Скопје со вклучени аеродромски такси + хотели со појадок и вечера + трансфери + гранични такси + екскурзии + претставник од Агентур

Прочитај повеќе