Gorski Hotel & Spa - Ski Opening 2020

Снегот се чувствува во воздухот. Горската зима пристигнува! А Вие мора да бидете во Горски за да ја дочекате. Резервирајте го своето место за СКИ ОПЕНИНГ50% попуст на секое дополнително ноќевањеСки карти за 04 и 05.12.2020Ски гардероба

Прочитај повеќе