Препорачано

КУБА - ВАРАДЕРО И ХАВАНА

Куба - Варадеро и Хавана, поаѓање од Скопје, 7 ALL Inclusive + 2 BB, авионски превоз, трансфер, 2 екскурзии и aгенциски претставник. Февруари 2021

Прочитај повеќе

Сепак е можно наскоро да се оди на одмор во странство

Мицотакис предложил границите за туристички патувања да се отворат на 15 јуни. Тој изразил надеж дека и покрај здравствената криза, Грција ова лето традиционално ке ја посетата голем број туристи од Балканот.

Прочитај повеќе