BOMO TOSCA BEACH 4* - Кавала

BOMО CLUB TOSCA BEACH - Кавала, ужива привилегирана локација, комбинирајќи ги уникатната убавина и величественост на природата со прифатлива луксуз, на само 6 километри од градот Кавала.

Прочитај повеќе

СУ Хотел - поинакво доживување на Охрид

Сместен на идеална локација на самиот брег од Охридското езеро, СУ Хотел е дизајниран да ви обезбеди најголема удобност и уживање во престојот. Доживејте еден поинаков начин на патување и истражете го „Балканскиот Бисер“ преку уникатното искуство кое ќе го добиете во Су Хотел.

Прочитај повеќе