Gorski Hotel & Spa - Уметност на поместување граници

За само две години од отворањето, Gorski Hotel & SPA стана синоним за луксуз, беспрекорна услуга и подигнување на стандардот на гостопримливост и на Копаоник и низ целиот регион. И гостите и експертите го делат ова мислење како резултат на низата успеси постигнати од тимот посветени професионалци на хотелот чија енергија е неисцрпна.

Прочитај повеќе

Gorski Hotel & Spa - Копаоник, романтични есенски пакети

Gorski hotel & SPA 4* Kopaonik. Почувствувајте ја магијата на вљубувањето, поминете романтични моменти во мирот на најубавиот хотел на Копаоник! Разбудете ги сите сетила со специјална масажа за двајца и уживајте во друштво на некој близок, и сето тоа со посебни придобивки.

Прочитај повеќе