Club A - Kopaonik

Сместен во самиот центар на Копаоник, веднаш спроти Конаците и пазарот, Club A претставува хотел кој што се сака, во голема мерка благодарение на хотелскиот персонал. Љубезноста, пријателството и професионалноста на овие луѓе е широко позната и честа појава е повеќе генерации од истото семејство да се постојани гости на Club A.

Прочитај повеќе