BUSINESS BOOST - Корпоративни пакети

Business Boost - Корпоративни пакети. Без разлика дали сте водечка корпорација, стартап или сопственик на мал бизнис, деловните конференции се одличен начин да се постигне раст и успех.

Прочитај повеќе

Porto Carras Meliton Hotel 5*

Сместен среде прекрасен пејсаж, на сама песочна плажа на нај истакнатото место за одмор на Халкидики, повеќе пати наградуваниот Porto Carras Sithonia нуди сместување со 5 ѕвездички опкружено со гламур и елеганција.

Прочитај повеќе