Апартмани во Милмари ресорт - Копаоник

Овој луксузно уреден комплекс моментално е категоризиран со 3*, а она што го доловува Milmari Resort се модерни и функционално опремени сместувачки единици со посебен акцент на топлите тонови на бои кои се присутни во внатрешноста, што на гостинот му дава чувство на семејна атмосфера.

Прочитај повеќе