Грција планира да биде број еден туристичка дестинација ова лето

Грција е подготвена повторно да се отвори за сите меѓународни туристи на 15 мај 2021 година

Прочитај повеќе

Gorski Hotel & SPA - ВЕЛИГДЕН И ПРВИ МАЈ НА ПЛАНИНА

Велигден и први мај на планина. Уживајте во празниците и посветете му се на вашето семејство во удобноста на GORSKI HOTEL & SPA.

Прочитај повеќе

СКИЈАЊЕ ЗА ВЕЛИГДЕН И ПРВИ МАЈ

Иако велигденгденската и првомајската традиција се тесно поврзани со почеток на пролетта, неколку денови исполнети со сјај, гламур и возбуда на Копаоник можат да бидат навистина посебно искуство.

Прочитај повеќе