Препорачано

GORSKI HOTEL I SPA 4* - КОПАОНИК

Хотелот GORSKI ужива ексклузивна локација во центарот на Копаоник. Постојат места чија што магија ја чувствувате веднаш и кои не доближуваат до природата и сè што е длабоко во нас. GORSKI HOTEL & SPA е токму такво место, каде што сонот за слобода станува реалност, а уживањето во мали и големи радости на животот е единствената обврска.

Прочитај повеќе

10 Добри причини да ја посетите КУБА

Kако најголем остров на Карибите, сигурно не недостасуваат атракции. Иако има многу причини за посета на Куба, ние се обидовме да ги сведеме на 10 од најдобрите според нас.

Прочитај повеќе

Gorski Hotel & Spa - Копаоник, романтични есенски пакети

Gorski hotel & SPA 4* Kopaonik. Почувствувајте ја магијата на вљубувањето, поминете романтични моменти во мирот на најубавиот хотел на Копаоник! Разбудете ги сите сетила со специјална масажа за двајца и уживајте во друштво на некој близок, и сето тоа со посебни придобивки.

Прочитај повеќе