Топ 3 понуди за Халкидики за 11.Октомври

Најдобрите понуди за 11. Октомври, луксузни хотели со препознатливост по нивните објекти од светска класа и одлична услуга обезбедена за гостите.

Прочитај повеќе

Куба повторно ќе се отвори за туристите во ноември - еве што треба да знаат посетителите

Куба се подготвува да ги ублажи ограничувањата за патување во ноември со отстранување на условот за тестирање и хотелски карантин за оние кои се целосно вакцинирани.

Прочитај повеќе

КУБА – ВАРАДЕРО И ХАВАНА ЕСЕН 2021 I 02.12.2021

Куба - Варадеро и Хавана, поаѓање од Скопје, 7 ALL Inclusive + 2 BB, авионски превоз, трансфер, 2 екскурзии и aгенциски претставник.

Прочитај повеќе