10 Добри причини да ја посетите КУБА

Kако најголем остров на Карибите, сигурно не недостасуваат атракции. Иако има многу причини за посета на Куба, ние се обидовме да ги сведеме на 10 од најдобрите според нас.

Прочитај повеќе

Топ 3 понуди за Халкидики за 11.Октомври

Најдобрите понуди за 11. Октомври, луксузни хотели со препознатливост по нивните објекти од светска класа и одлична услуга обезбедена за гостите.

Прочитај повеќе

Куба повторно ќе се отвори за туристите во ноември - еве што треба да знаат посетителите

Куба се подготвува да ги ублажи ограничувањата за патување во ноември со отстранување на условот за тестирање и хотелски карантин за оние кои се целосно вакцинирани.

Прочитај повеќе