ГРЦИЈА ГИ ОТВАРА ГРАНИЦИТЕ ЗА COVID-FREE ТУРИСТИ

Грција ги укина условите за карантин за вакцинираните патници и оние кои беа негативни на Covid-19 од клучните туристички пазари, вклучувајќи ги Европа, Велика Британија и САД, во она што официјалните лица го нарекоа „бебешки чекори“ на патот кон нормалноста.

Прочитај повеќе

AMMON ZEUS - Luxury Beach Hotel

Хотелот Ammon Zeus е едно од најновите и најквалитетните сместувачки капацитети на Халкидики. Буквално поставен на допир помеѓу брегот и морето, хотелот има 270 степени поглед на бесконечна водна убавина.

Прочитај повеќе

Park Lakeside Hotel - ОХРИД

Позициониран на најидеалниот дел од езерскиот брег доколку вашата желба е да престојувате во хотел кој граничи со езерото, кое пак граничи со небото, а и двете граничат само со вашата имагинација.

Прочитај повеќе