Патувајте со нас на незаборавен празничен викенд во Xenios Anastasia Resort & Spa

Xenios Anastasia Resort & Spa e лоциран на прекрасна плажа во близина на Nea Skioni, Касандра, полусотровот со непаралелна убавина и историска вредност уште од античко време.

Прочитај повеќе