Gorski Hotel & Spa - Копаоник, велнес летни пакети

Што после изолацијата? Врати се на природата и на себе си. Поминете време со вашите најблиски. Размазете се со специјални спа третмани. Вдишете. Внесете се во магијата на бескрајното зеленило. Доживејте планински одмор на Копаоник!

Прочитај повеќе

Gorski Hotel & Spa - Копаоник, летни семејни пакети

Зближете се преку активности за целото семејство. Откријте ја новата страна на летото на Копаоник. Гратис сместување за деца Пешачка тура, Сафари авантура, Час по јога во природа, Велосипедизам, Фамилијарен ден, Извиднички камп за деца, Надградба на сместувањето од супериор во делукс, 15% попуст за секое дополнително ноќевање

Прочитај повеќе

Club A - Kopaonik

Сместен во самиот центар на Копаоник, веднаш спроти Конаците и пазарот, Club A претставува хотел кој што се сака, во голема мерка благодарение на хотелскиот персонал. Љубезноста, пријателството и професионалноста на овие луѓе е широко позната и честа појава е повеќе генерации од истото семејство да се постојани гости на Club A.

Прочитај повеќе