Gorski Hotel & SPA - ВЕЛИГДЕН И ПРВИ МАЈ НА ПЛАНИНА

Велигден и први мај на планина. Уживајте во празниците и посветете му се на вашето семејство во удобноста на GORSKI HOTEL & SPA.

Прочитај повеќе

GORSKI HOTEL I SPA 4* - КОПАОНИК

Хотелот GORSKI ужива ексклузивна локација во центарот на Копаоник. Постојат места чија што магија ја чувствувате веднаш и кои не доближуваат до природата и сè што е длабоко во нас. GORSKI HOTEL & SPA е токму такво место, каде што сонот за слобода станува реалност, а уживањето во мали и големи радости на животот е единствената обврска.

Прочитај повеќе