Grand Hotel & Spa - MK Resort Kopaonik

Grand Hotel & Spa може да се пофали со совршена локација, веднаш до скијачките патеки и ски -лифтовите, со прекрасен поглед над шумските падини на Копаоник. Супериорната удобност и во нивните 201 луксузни соби и апартмани се комплетирани со бројни капацитети за релаксација и уживање во текот на целата година.

Прочитај повеќе

GORSKI HOTEL I SPA 4* - КОПАОНИК

Хотелот GORSKI ужива ексклузивна локација во центарот на Копаоник. Постојат места чија што магија ја чувствувате веднаш и кои не доближуваат до природата и сè што е длабоко во нас. GORSKI HOTEL & SPA е токму такво место, каде што сонот за слобода станува реалност, а уживањето во мали и големи радости на животот е единствената обврска.

Прочитај повеќе

Gorski Hotel & SPA - ВЕЛИГДЕН И ПРВИ МАЈ НА ПЛАНИНА

Велигден и први мај на планина. Уживајте во празниците и посветете му се на вашето семејство во удобноста на GORSKI HOTEL & SPA.

Прочитај повеќе