GORSKI HOTEL I SPA 4* - КОПАОНИК

Хотелот GORSKI ужива ексклузивна локација во центарот на Копаоник. Постојат места чија што магија ја чувствувате веднаш и кои не доближуваат до природата и сè што е длабоко во нас. GORSKI HOTEL & SPA е токму такво место, каде што сонот за слобода станува реалност, а уживањето во мали и големи радости на животот е единствената обврска.

Прочитај повеќе

GORSKI HOTEL & SPA **** ЕСЕНСКО ВЕЛНЕС ПРИБЕЖИШТЕ

Есенски моменти само за Вас во Gorski Hotel & Spa - Kopaonik. Масажи, мир и ужување - Специјални антиоксидант масажи: Масажа на лице Grace; Масажа на тело Feel the Grapes; 20% попуст на секое дополнително ноќевање; Late check out

Прочитај повеќе

Gorski Hotel & Spa - Уметност на поместување граници

За само две години од отворањето, Gorski Hotel & SPA стана синоним за луксуз, беспрекорна услуга и подигнување на стандардот на гостопримливост и на Копаоник и низ целиот регион. И гостите и експертите го делат ова мислење како резултат на низата успеси постигнати од тимот посветени професионалци на хотелот чија енергија е неисцрпна.

Прочитај повеќе