Копаоник - Ски опенинг и потоа

Извесно е дека за Ски Опенинг настанот на Копаоник, најавен за 09-12.12.2021, покрај добрата забава ќе има и добро скијање, а за сите останати кои сакаат да поминат мал ски одмор во поопуштена атмосфера, а сепак во прв ред, го предлагаме следново: Gorski Hotel & SPA, Viceroy Koaponik и Grand Hotel & SPA Koaponik

Прочитај повеќе

Rila Hotel - Borovets

Хотелот Рила се наоѓа во срцето на првото планинско одморалиште на Балканот - Боровец, на 70 км од Софија. Поставен на крајот од скијачките патеки и на само 200 метри од гондолата, хотелот Рила располага со спа зона, ресторани и забавни клубови.

Прочитај повеќе

KOPAONIK SKI OPENING 2021/2022

Традиционално отворање на новата ски сезона 2021/2022 на Копаоник закажанo за 9-12 декември 2021 година. Манифестацијата SKI OPENING за прв пат е одржана во 2010 година, а по пример на слични настани во популарните европски скијачки центри, со цел на симболичен начин да се одбележи отворањето на ски сезоната во Копаоник.

Прочитај повеќе