КУБА - ВАРАДЕРО И ХАВАНА

Куба - Варадеро и Хавана, поаѓање од Скопје, 7 ALL Inclusive + 2 BB, авионски превоз, трансфер, 2 екскурзии и aгенциски претставник. Февруари 2021

Прочитај повеќе

КУБА - ВАРАДЕРО И ХАВАНА, групни аранжмани

КУБА – ВАРАДЕРО И ХАВАНА​Пакет аранжман: 7 ALL Inclusive + 2 BB, авионски превоз, трансфер, 2 екскурзии и aгенциски претставникТермин: 16.11.2020 – 27.11.2020 и 08.03.2021-19.03.2021;

Прочитај повеќе

КУБА - РОМАНТИКА, САЛСА, ПЕСОЧНИ ПЛАЖИ, ТИРКИЗНО МОРЕ..

Куба е една од најомилените дестинации на оние туристи кои преферираат долги песочни плажи и колекционери кои имаат пасија кон олдтајмери. Но Куба е позната и по Че Гевара (Che Guevara), Кубанските цигари, кубанска музика, Јастози, корали, подводни карпи, подводен животински свет, стари бродови и долга листа која нема крај.

Прочитај повеќе