Препорачано

Gorski Hotel & Spa - Ski Opening 2020

Снегот се чувствува во воздухот. Горската зима пристигнува! А Вие мора да бидете во Горски за да ја дочекате. Резервирајте го своето место за СКИ ОПЕНИНГ50% попуст на секое дополнително ноќевањеСки карти за 04 и 05.12.2020Ски гардероба

Прочитај повеќе

GORSKI HOTEL I SPA 4* - КОПАОНИК

Хотелот GORSKI ужива ексклузивна локација во центарот на Копаоник. Постојат места чија што магија ја чувствувате веднаш и кои не доближуваат до природата и сè што е длабоко во нас. GORSKI HOTEL & SPA е токму такво место, каде што сонот за слобода станува реалност, а уживањето во мали и големи радости на животот е единствената обврска.

Прочитај повеќе

Gorski Hotel & Spa - Копаоник, летни пакети „Враќање во природата“

Избегајте од градската топлина и уживајте во свежината на Копаоник. Ова лето, доживејте недопрена природа, совршен мир и убавина што освојува на прв поглед! Искусете го Копаоник, планина на сонцето, адреналин, планина на активен и квалитетен одмор, планина која нуди за секого по нешто, со вистинскиот пакет за совршен летен одмор!

Прочитај повеќе