HOTEL ORLOVETS 5* - ПАМПОРОВО

Хотелот е лоциран во центарот на Пампорово, на околу 800 m од ски - лифтот, до хотел Перелик. Хотелот е изграден во 2005 година, на 10 ката, 3 лифта 105 соби.

Прочитај повеќе

GRAND MONASTERY & SPA 3* - ПАМПОРОВО

Комплексот „Гранд Манастир” се наоѓа во Пампорово, на 220 км од Софија и 85 км од Пловдив. Независно од надморската висина од 1650 м, овај скијачки ресорт има најмногу сончеви денови во годината. Средната температура во текот на зимата изнесува 8,5 С, а дебелината на снежната покривка е 140 – 150 см.

Прочитај повеќе