ТАЈЛАНД - Тропскиот рај на земјата

ТАЈЛАНД– ПУКЕТ Пакет аранжман: 8 BB + авионски превоз + трансфер + водичТермин: 05.03.2021-14.03.2021 (8 ноќи/ 10 дена)

Прочитај повеќе

Нова Година на егзотичниот Тајланд - Остров Пукет

Нова Година на егзотичниот Тајланд - Остров Пукет. Термин: 25.12.2019-03.01.2020. 7 ноќевања со појадок + авионски превоз со вклучени аеродромски такси + трансфер + вклучена Новогодишна Гала вечер!!

Прочитај повеќе