Kopaonik Music Week - 2020

Петтиот по ред фестивал „Kopaonik Music Week“ ќе го одбележи својот мини јубилеј. Од 5 март до 15 март 2020 година, Копаоник ќе биде дестинација број еден за врвно поминување и ќе уживање во идеалното мартовско скијање и незаборавни концерти.

Прочитај повеќе