Gorski Hotel & Spa - Ski Opening 2020

Снегот се чувствува во воздухот. Горската зима пристигнува! А Вие мора да бидете во Горски за да ја дочекате. Резервирајте го своето место за СКИ ОПЕНИНГ50% попуст на секое дополнително ноќевањеСки карти за 04 и 05.12.2020Ски гардероба

Прочитај повеќе

Kopaonik Music Week - 2020

Петтиот по ред фестивал „Kopaonik Music Week“ ќе го одбележи својот мини јубилеј. Од 5 март до 15 март 2020 година, Копаоник ќе биде дестинација број еден за врвно поминување и ќе уживање во идеалното мартовско скијање и незаборавни концерти.

Прочитај повеќе