КУБА – ВАРАДЕРО И ХАВАНА ЕСЕН 2021 I 02.12.2021

Куба - Варадеро и Хавана, поаѓање од Скопје, 7 ALL Inclusive + 2 BB, авионски превоз, трансфер, 2 екскурзии и aгенциски претставник.

Прочитај повеќе

Топ 5 Хотели со 5***** со најдобри цени за јуни

5 хотели со 5 ѕвезди со најдобри цени за јуни

Прочитај повеќе

MarBella Elix 5* - Parga

Добредојдовте во MarBella Elix - уникатен луксузен хотел во близина на Парга - на прекрасното јонско крајбрежје во Грција. Дестинација каде што планините се допираат со морето, а беспрекорните предели нудат редок поглед на недопрениот свет.

Прочитај повеќе