Gorski Hotel & Spa - Копаоник, велнес летни пакети

Што после изолацијата? Врати се на природата и на себе си. Поминете време со вашите најблиски. Размазете се со специјални спа третмани. Вдишете. Внесете се во магијата на бескрајното зеленило. Доживејте планински одмор на Копаоник!

Прочитај повеќе

Gorski Hotel & Spa - Копаоник, летни семејни пакети

Зближете се преку активности за целото семејство. Откријте ја новата страна на летото на Копаоник. Гратис сместување за деца Пешачка тура, Сафари авантура, Час по јога во природа, Велосипедизам, Фамилијарен ден, Извиднички камп за деца, Надградба на сместувањето од супериор во делукс, 15% попуст за секое дополнително ноќевање

Прочитај повеќе