ТАЈЛАНД - Тропскиот рај на земјата

ТАЈЛАНД– ПУКЕТ Пакет аранжман: 8 BB + авионски превоз + трансфер + водичТермин: 05.03.2021-14.03.2021 (8 ноќи/ 10 дена)

Прочитај повеќе

Доминикана - 50 нијанси кристално чиста тиркизна вода

Доминиканскa Република е земја со богата и долга историја, прекрасна религија на бачата и меренге, неверојатна природа и спектакуларни плажи и океан со 50 нијанси на сино. И сето тоа е на достапно растојание и со многу различни извонредни места за откривање.

Прочитај повеќе

КУБА - ВАРАДЕРО И ХАВАНА, групни аранжмани

КУБА – ВАРАДЕРО И ХАВАНА​Пакет аранжман: 7 ALL Inclusive + 2 BB, авионски превоз, трансфер, 2 екскурзии и aгенциски претставникТермин: 16.11.2020 – 27.11.2020 и 08.03.2021-19.03.2021;

Прочитај повеќе