BLUE LAGOON PRINCESS 5*

Ви го претставуваме модерниот Blue Lagoon Princess Hotel 5*, лоциран на плажата Кalives, помеѓу првиот и вториот крак на Халкидики.

Прочитај повеќе

Топ 5 Хотели со 5***** со најдобри цени за јуни

5 хотели со 5 ѕвезди со најдобри цени за јуни

Прочитај повеќе

MarBella Elix 5* - Parga

Добредојдовте во MarBella Elix - уникатен луксузен хотел во близина на Парга - на прекрасното јонско крајбрежје во Грција. Дестинација каде што планините се допираат со морето, а беспрекорните предели нудат редок поглед на недопрениот свет.

Прочитај повеќе