РАСКОШНО КРСТАРЕЊЕ СО ДВОРСКИ ПРИЕМ

Инспириран од стилот на историските палати во Италија, Коста Медитера ја претставува италијанската елеганција, елаборира во своите детали и е исполнета со уметнички дела. Ресторан Argentieri е уникатен, спектакуларен и украсен со 139 уметнички парчиња сребрени садови.

Најтоплo добредојде ги чека гостите на ексклузивниот Коста Медитеранеа која што зрачи вродена елеганција на благородната уметност на Италија. Секој детал е прецизно обмислен и бродот е вешта мешавина на раскош, нудејќи им на своите гости уникатно Искуство. СПА Ischia, четири отворени базени и три ресторани со постојано менување менија за избор, се само некои од задоволствата кои што ги очекуваат гостите за вистински посебен одмор.
Maschera d'Argento Атриумот, со слики и скулптури над глава кои се возвишуваат во светларник, е совршен вовед на овој спектакуларен брод.
Добредојдовте на Коста Медитеранеа, убавината на Италија и нејзините палати на море. 

Галерија

Поврзани блог статии