ТУНИС - ЛЕТО 2022

 

Авионска чартер програма од Скопје за новата ХИТ дестинација ова лето!

Поволни All Inclusive хотели покрај меки и бели песочни плажи, топло Медитеранско Море, опoен мирис на Јасмин, возбудливи локалитети и неверојатни пустински авантури!

 Директни чартери Скопје - Монастир
 7 или 14 дена (6 или 13 ноќи)
 Избор на добри хотели
 Сус, Хамамет, Монастир, Махдија

 Одлични цени и услови 

АКЦИСКИ ЦЕНИ!

Понудени хотели:

 • Ruspina Hotel 4* (Monastir)   7 дена од 409 € 
 • Rosa beach 4* (Monastir) 7 дена од 430 €
 • Mahida Palance 5* (Mahida) 7 дена од 517 €
 • Riadh Palms 4* (Sousse) 7 дена од 424 €
 • Cooee President 4* (Hammamet) 7 дена од 463 €
 • Mirage Resort 5* (Hammamet) 7 дена од 540 €
 • Marhaba Club 4* (Sousse) 7 дена од 485 € 
 • Royal Thalassa 5* (Monastir) 7 дена од 495 €
 • Marhaba Palace 5* (Sousse) 7 дена од 568 €
 • Jaz Tour Khalef 5* (Sousse) 7 дена од 575 €
 • Steigenberger Marhaba (Hammamet) 7 дена од 611 €
 • Iberostar Kantoui Bay 5* (Sousse) 7 дена од 625 €
 
 

Галерија