social image

Gorski Hotel & SPA - Копаоник

Летна понуда 2020

Избегајте од градската топлина и уживајте во свежината на Копаоник.
Ова лето, доживејте недопрена природа, совршен мир и убавина што освојува на прв поглед!
Искусете го Копаоник, планина на сонцето, адреналин, планина на активен и квалитетен одмор,
планина која нуди за секого по нешто,
со вистинскиот пакет за совршен летен одмор!
Летен семеен пакет  
Враќање во природа - кајак сафари  
Велнес пакет