ХОЛАНДИЈА - АНГЛИЈА - ИРСКА - ШКОТСКА - ГЕРМАНИЈА

16 ДЕНА / 15 НОЌИ

Ден Датум Пристаниште Пристигнување Поаѓање
1 20-04 Sat Amsterdam Ijmuiden (Netherlands) - 17:00
2 21-04 Sun Harwich 08:00 -
3 22-04 Mon Harwich - 20:00
4 23-04 Tue Portland (UK) 11:00 20:00
5 24-04 Wed Cruising - -
6 25-04 Thu Dublin (Ireland) 08:00 18:00
7 26-04 Fri BELFAST 09:00 18:00
8 27-04 Sat LIVERPOOL 08:00 18:00
9 28-04 Sun Greenock 08:00 18:00
10 29-04 Mon Cruising - -
11 30-04 Tue Invergordon (Scotland) 08:00 18:00
12 01-05 Wed New HAVEN/Edimburgh 09:00 21:00
13 02-05 Thu NEWCASTLE upon Tyne 08:00 20:00
14 03-05 Fri Cruising - -
15 04-05 Sat Bremerhaven (Germany) 09:00 17:00
16 05-05 Sun Amsterdam Ijmuiden (Netherlands) 08:00 -

Инспириран од стилот на историските палати во Италија, Коста Медитера ја претставува италијанската елеганција, елаборира во своите детали и е исполнета со уметнички дела. Ресторан Argentieri е уникатен, спектакуларен и украсен со 139 уметнички парчиња сребрени садови.
Најтоплo добредојде ги чека гостите на ексклузивниот Коста Медитеранеа кој што зрачи вродена елеганција на благородната уметност на Италија. Секој детал е прецизно обмислен и бродот е вешта мешавина на раскош, нудејќи им на своите гости уникатно Искуство. СПА Ischia, четири отворени базени и три ресторани со постојано менување менија за избор, се само некои од задоволствата кои што ги очекуваат гостите за вистински посебен одмор.
Maschera d'Argento Атриумот, со слики и скулптури над глава кои се возвишуваат во светларник, е совршен вовед на овој спектакуларен брод.
Добредојдовте на Коста Медитеранеа, убавината на Италија и нејзините палати на море. 

Удобност далеку од дома!

Oбјекти вклучени во комплексот


Базени 
--------------------------------------------------
Казино
--------------------------------------------------

СПА и Велнес
--------------------------------------------------
Детски центар
--------------------------------------------------

Амбуланта
--------------------------------------------------
Шопинг Центар
--------------------------------------------------

Резервирајте на време и искористете го попустот!

16 ДЕНА / 15 НОЌИ, ЦЕНИ ОД 599 € 
ЗА ДЕЦА ДО 18 ГОДИНИ СЕ ПЛАЌААТ САМО ПРИСТАНИШНИ ТАКСИ

Останати понуди

Следете нѐ на

УДОБНОСТ ДАЛЕКУ ОД ДОМА!

Крстарења

За љубителите на морето, бродскиот превоз е најдобар. Стотици бродови пловат по светот и чекаат само на вас.