Побарајте понуда за авио билети

Име*
Презиме*
Е-пошта*
Телефон*
Дестинација*
Тип на билет*
Број на возрасни лица*
Број на лица до 12 години*
Датум на поаѓање*
Датум на враќање*
Дополнителен коментар/барања
*
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Работно време

Понеделник - Петок:

08:00 -20:00

Сабота:

08:00 -16:00

Недела: non-working day
 

Информации за контакт

Адреса: ул. Франклин Рузвелт 5а лок.7, 1000 Скопје

Телефон: +389 70 317 022

Е-пошта: aleksandra@agentur.com.mk

Следете нѐ на