Побарајте понуда за патување по ваша мерка

Име*
Презиме*
e-mail *
Телефон*
Посакувана дестинација*
Планиран буџет по лице*
Број на возрасни лица*
Број на деца до 12 години
Датум на поаѓање*
Датум на враќање*
Специфични барања*
*
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Работно време

Понеделник - Петок:

08:00 -20:00

Сабота:

08:00 -16:00

Недела: non-working day
 

Информации за контакт

Адреса: ул. Франклин Рузвелт 5а лок.7, 1000 Скопје

Телефон: +389 70 317 022

Е-пошта: aleksandra@agentur.com.mk

Следете нѐ на