DESERT ROSE - HURGADA

Започнете вашето приказување в рајската средина на Desert Rose Hotel во Хургада!  Се потопете во врвното море во Хургада, каде златните песоци се спојуваат со кристално чистите води. Откријте уникатно сместување, одлична кулинарија и безбројни активности за сите возрасти.

Специјална понуда: 10% ПОПУСТ ЗА СИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15/07 ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ

Предлог термин: 24/07/2023 - 30/07/2023 (6 ноќевања)
  • За две лица: Standard Room, All Inclusive - 689 евра по лице
  • За двајца возрасни и едно дете до 12 години: Standard Room, All Inclusive - 577 евра по лице
  • За двајца возрасни и две деца до 12 години: Standard Room, All Inclusive - 563 евра по лице

Во цените се вклучени:
-Авио билети 
-Транспорт од и до хотел
-Хотелско сместување

За повеќе информации
моб/ вибер: 📞+389 70 317 022
е-маил: 📬 info@agentur.com.mk

Галерија

Ви требаат повеќе информации?  Тука сме за вас!

+389 70 317 022 |  info@agentur.com.mk

Актуелни понуди

Сите блог статии од Актуелни понуди