ARMONIA HOLIDAY VILLAGE

Опуштете се во рајот во Armonia Holiday Village. Oткријте спокојство како никогаш досега. Препуштете се на прекрасните вкусови, возбудливи авантури и создадете негувани моменти. Вашето совршено бегство ве чека. Резервирајте сега и дозволете хармонијата на Армонија да ве плени.

Термин: 17.07.2023 – 23.07.2023 (6 ноќевања)
  • За две лица – Standard Room, All Inclusive – 1597 евра
  • За двајца возрасни и едно дете до 10 години - Standard Room, All Inclusive – 1886 евра
  • За двајца возрасни и две деца до 10 години - Superior Room, All Inclusive – 2670 евра

Во цените се вклучени:
-Авио билети
-Транспорт од и од хотел 
-Хотелско сместување

За повеќе информации
моб/ вибер: 📞+389 70 317 022
е-маил: 📬 info@agentur.com.mk

Галерија

Ви требаат повеќе информации?  Тука сме за вас!

+389 70 317 022 |  info@agentur.com.mk

Актуелни понуди

Сите блог статии од Актуелни понуди