MY ELLA BODRUM BEACH HOTEL

Започнете незаборавно патување во Ella Bodrum Beach Hotel. Уживајте во восхитувачките погледи на прекрасната плажа. Резервирајте сега и создадете спомени што ќе останат засекогаш. 

Термин: 17.07.2023 – 23.07.2023 (6 ноќевања)
  • За две лица – Standard Room with Land view, Ultra All Inclusive – 1880 евра
  • За двајца возрасни и едно дете до 10 години - Standard Room with Land view, Ultra All Inclusive –2135 евра
  • За двајца возрасни и две деца до 10 години - Superior Room with Land view, Ultra All Inclusive – 2560

Во цените се вклучени:
-Авио билети 
-Транспорт од и до хотел
-Хотелско сместување

За повеќе информации
моб/ вибер: 📞+389 70 317 022
е-маил: 📬 info@agentur.com.mk

Галерија

Ви требаат повеќе информации?  Тука сме за вас!

+389 70 317 022 |  info@agentur.com.mk

Актуелни понуди

Сите блог статии од Актуелни понуди