OLYMPION SUNSET RESORT

Искусете вистинско задоволство во Olympion Sunset Resort! Чиста плажа, ексклузивен сместај и вистинска дозвола ви предлагаме. Приклучете се и уживајте во бескрајната луксузна комбинација на сонце, море и удобност. Вашиот совршен одмор ве чека! 

Термин: 30/07/2023 – 04/08/2023 (5 ноќевања) 
  • За две лица: Deluxe Double Room with Side Sea View, Со Појадок – 1290 евра
  • За две лица: Deluxe Double Room with Side Sea View, Полупаснион – 1399 евра
  • За двајца возрасни и едно дете: Deluxe Double Room with Side Sea View, Со Појадок – 1340 евра
  • За двајца возрасни и едно дете: Deluxe Double Room with Side Sea View, Полупаснион – 1499 евра

За повеќе информации
моб/ вибер: 📞+389 70 317 022
е-маил: 📬 info@agentur.com.mk

Галерија

Ви требаат повеќе информации?  Тука сме за вас!

+389 70 317 022 |  info@agentur.com.mk

Актуелни понуди

Сите блог статии од Актуелни понуди