ХУРГАДА

ХУРГАДА

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ до 31.03.2024

ПАКЕТ ПОНУДА: ХОТЕЛ | ЛЕТ | ТРАНСФЕР

 
Ова лето посетете ја Хургада, и уживајте покрај Црвеното море кое се среќава со златниот песок на пустината. Нурнете во светот на авантура, релаксација и културно откритие со нашиот ексклузивен пакет за патување.

ТЕРМИНИ и ХОТЕЛИ:


14.06.2024 - 23.06.2024 (9 ноќевања)
 • King Tut Aqua Park Beach Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1220 евра
- За двајца возрасни и едно дете (7 до 13 години) - 1605 евра
- За двајца возрасни и две деца (7 до 13 години) - 1985 евра
 • Caves Beach Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1440 евра
 • Imperial Shams Abu Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1550 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 1930 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2580 евра
 • Desert Rose Resort 5*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1850 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 2230 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2890 евра
 • Meraki Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1865 евра


14.06.2024 - 20.06.2024 (6 ноќевања)
 • King Tut Aqua Park Beach Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1060 евра
- За двајца возрасни и едно дете (7 до 13 години) - 1430 евра
- За двајца возрасни и две деца (7 до 13 години) - 1805 евра
 • Caves Beach Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1210 евра
 • Imperial Shams Abu Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1275 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 1645 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2185 евра
 • Desert Rose Resort 5*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1455 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 1825 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2200 евра
 • Meraki Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1480 евра


12.07.2024 - 18.07.2024 (6 ноќевања )
 • King Tut Aqua Park Beach Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1100 евра
- За двајца возрасни и едно дете (7 до 13 години) - 1475 евра
- За двајца возрасни и две деца (7 до 13 години) - 1935 евра
 • Caves Beach Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1260 евра
 • Imperial Shams Abu Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1335 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 1710 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2250 евра
 • Desert Rose Resort 5*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1520 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 1890 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2460 евра
 • Meraki Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1575 евра


12.07.2024 - 18.07.2024 (9 ноќевања )
 • King Tut Aqua Park Beach Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1290 евра
- За двајца возрасни и едно дете (7 до 13 години) - 1675 евра
- За двајца возрасни и две деца (7 до 13 години) - 2180 евра
 • Caves Beach Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1530 евра
 • Imperial Shams Abu Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1645 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 2025 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2670 евра
 • Desert Rose Resort 5*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1930 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 2310 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2980 евра
 • Meraki Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 2000 евра


09.08.2024 - 15.08.2024 (6 ноќевања )
 • King Tut Aqua Park Beach Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1100 евра
- За двајца возрасни и едно дете (7 до 13 години) - 1470 евра
- За двајца возрасни и две деца (7 до 13 години) - 1930 евра
 • Caves Beach Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1310 евра
 • Imperial Shams Abu Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1325 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 1700 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2250 евра
 • Desert Rose Resort 5*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1510 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 1890 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2460 евра
 • Meraki Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1615 евра


09.08.2024 - 18.08.2024 (9 ноќевања )
 • King Tut Aqua Park Beach Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1280 евра
- За двајца возрасни и едно дете (7 до 13 години) - 1660 евра
- За двајца возрасни и две деца (7 до 13 години) - 2185 евра
 • Caves Beach Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1600 евра
 • Imperial Shams Abu Resort 4*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1635 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 2020 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2665 евра
 • Desert Rose Resort 5*
- За двајца возрасни, All Inclusive - 1925 евра
- За двајца возрасни и едно дете (6 до 12 години) - 2310 евра
- За двајца возрасни и две деца (6 до 12 години) - 2975 евра
 • Meraki Resort 5* - ADULTS ONLY
- За двајца возрасни, All Inclusive - 2080 евра

ДОПОЛНИТЕЛНИ ДОСТАПНИ ТЕРМИНИ

ЈУНИ:
 • 03.06.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања)
 • 07.06.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 10.06.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања)
 • 17.06.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 21.06.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 24.06.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 28.06.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
ЈУЛИ:
 • 01.07.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 05.07.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 08.07.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 15.07.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 19.07.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 22.07.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 26.07.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 29.07.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
АВГУСТ:
 • 02.08.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 05.08.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 12.08.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 16.08.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 19.08.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 23.08.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 26.08.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 30.08.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
СЕПТЕМВРИ:
 • 02.09.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 06.09.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 09.09.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 13.09.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 16.09.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 20.09.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 23.09.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 
 • 27.09.2024 (6 | 9 | 13 ноќевања)
 • 30.09.2024 (6 | 10 | 13 ноќевања) 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА

 • Авионски карти со вклучен багаж до 20кг: Скопје - Хургада - Скопје
 • Трансфер од аеродром до хотел и обратно
 • Хотелско Сместување со All Inclusive 

 
 
 
 

Галерија

Ви требаат повеќе информации?  Тука сме за вас!

+389 70 317 022 |  info@agentur.com.mk

Актуелни понуди

Сите блог статии од Актуелни понуди