MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5*

MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5*

Постојат места кои не можат да бидат целосно врамени во нашата имагинација, со нивната локација, нивниот пејсаж, бои, мириси и енергија. Само душата може вистински да ги препознае благословите што произлегуваат од тоа место.
Едно од нив е луксузното одморалиште на Халкидики "Мираџио" кое нуди непретенциозна удобност што лежи амфитеатарски на врвот на полуостровот Касандра.

 

Овој ресорт се протега на 330 акри на една од најнеразвиените и најмалку експлоатираните области во Северна Грција. Вратете се во допир со вашето тело и природа. Сето тоа ќе го направат Myrthia Thermal Spa и Miraggio Resort кои ги спојуваат трите клучни велнес елементи.


Продолжен викенд 30.04 - 03.05.2020 
3 HB за двајца - 357€
Дете до 2 години БЕСПЛАТНО!
Дете 2-11 години доплата 10€ од ден

Период 05.06.2020

6 HB за двајца - 841€
Дете до 2 години БЕСПЛАТНО!
Дете 2-11 години доплата 10€ од ден


Резервирајте на време и искористете го попустот!

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

 

Галерија

Поврзани блог статии