MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5*

MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5*

Постојат места кои не можат да бидат целосно врамени во нашата имагинација, со нивната локација, нивниот пејсаж, бои, мириси и енергија. Само душата може вистински да ги препознае благословите што произлегуваат од тоа место.
Едно од нив е луксузното одморалиште на Халкидики "Мираџио" кое нуди непретенциозна удобност што лежи амфитеатарски на врвот на полуостровот Касандра.

 

Овој ресорт се протега на 330 акри на една од најнеразвиените и најмалку експлоатираните области во Северна Грција. Вратете се во допир со вашето тело и природа. Сето тоа ќе го направат Myrthia Thermal Spa и Miraggio Resort кои ги спојуваат трите клучни велнес елементи.


ПОПУСТ ДО -20%
За резервации до 20.09.2021


ПОПУСТ ДО -30%
За резервации од 21.09.2021 до 25.10.2021


Резервирајте на време и искористете го попустот!

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Галерија

Поврзани блог статии

Ви требаат повеќе информации?  Тука сме за вас!

+389 70 317 022 |  info@agentur.com.mk

Актуелни понуди

Сите блог статии од Актуелни понуди