Gorski Hotel & Spa - Уметност на поместување граници

За само две години од отворањето, Gorski Hotel & SPA стана синоним за луксуз, беспрекорна услуга и подигнување на стандардот на гостопримливост и на Копаоник и низ целиот регион. И гостите и експертите го делат ова мислење како резултат на низата успеси постигнати од тимот посветени професионалци на хотелот чија енергија е неисцрпна.

По зимската сезона, за време на која Gorski Hotel & Spa цврсто се позиционираше како најдобар скијачки ресорт на Копаоник, пандемијата донесе огромни промени. Сепак, вонредната состојба и затворањето на хотелот не значеа прекин на работата на неговиот тим. Паузата во работењето на хотелот беше искористена за смислување на стратегијата за следниот период, особено летната сезона, што резултираше во невиден деловен успех и бројни задоволни гости.

Целта за зимската сезона е јасна - дополнително да се зацврсти лидерската позиција. Судејќи според бројот на веќе направени резервации за рано резервирање, напорот и претходните резултати, секоја цел што Gorski Hotel & SPA ја постави за себе оваа зима е остварлива. Деталите за сите новини ќе останат тајна уште некое време, но Горски останува доследен на својот пристап, докажувајќи дека секој што е подготвен да се смени е на врвот на нивната игра.

Искористете го попустот од 15% за рана резервација бидејќи капацитетите се ограничени!

Понудата можете да ја погледнете на следниот линк:

ПОНУДА ЗА ЗИМСКА СЕЗОНА 2021/2022

*Текстот е преземен од http://www.diplomacyandcommerce.rs/ 

Поврзани блог статии