Копаоник - Ски опенинг и потоа

Сезоната што сите ја чекавме е конечно пред нас. По симболичната снежна покривка на крајот од октомври и топлите отстапувања од просекот во ноември, по се изгледа дека ски сезоната 2021/2022 ќе продолжи според планираното. Главната работа се очекува да започне денес попладне, до крајот на оваа недела се очекува планината да добие вистинско снежно руво, а ниските температури што следат ќе обезбедат услови за дополнување со вештачки снег. 

Извесно е дека за Ски Опенинг настанот најавен за 09-12.12.2021 покрај добрата забава ќе има и добро скијање, а за сите останати кои сакаат да поминат мал ски одмор во поопуштена атмосфера, а сепак во прв ред, го предлагаме следново:

14.12 - 18.12.2021
Gorski Hotel & SPA
Superior Double Room, 4HB - 796€


12.12 - 16.12.2021
Viceroy Kopaonik
King Room, 4 BB - 397€


17.12 - 21.12.2021 
Grand Hotel & SPA
Standard Double room, 4 HB - 784 €


Дадените цени се за двајца возрасни и важат во моментот на објава. 
Хотелите го задржуваат правото на промена на цените според пополнетост на капацитетите. 

За дополнителна понуда обратете ни се директно на 070 317 022, info@agentur.com.mk или преку контакт формата  ТУКА>>>

photo credit @infokop