HOTEL IZVOR

Овој луксузен SPA & WELLNESS хотел ресорт, се наоѓа во срцето на Шумадија и една од најубавите кралски бањи во Србија - Буковичка Бања. Неговото прекрасно опкружување, каде што природата лечи и оживува со чист воздух и минерални води, е тоа што овој хотел го прави посебен.

Прочитај повеќе

GELINA VILLAGE & AQUA PARK *****

Gelina Village Aqua Park All Inclusive Resort беспрекорно го претставува културното наследство на Крф, нудејќи подлабоко разбирање и вистинска културна врска со локалниот животен стил. Тоа е структура со архитектонски форми кои комуницираат во хармонија со природната средина што ја опкружува.

Прочитај повеќе

Ви требаат повеќе информации?  Тука сме за вас!

+389 70 317 022 |  info@agentur.com.mk

Актуелни понуди

Сите блог статии од Актуелни понуди